TERMENI SI CONDITII

PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ALE Brain Diagnostics&Explorer

Brain Diagnostics&Explorer acorda importanta si respecta reglementarile in vigoare, inclusiv cele legate de protejarea datelor cu caracter personal ale partenerilor nostri.

De asemenea, au fost intotdeauna respectate reglementarile privind confidentialitatea si protectia datelor cu caracter personal si o vom face in continuare, adaptandu-ne noilor cerinte europene ale Regulamentului UE nr. 679/2016 privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Increderea dumneavoastră în serviciile și personalul nostru este una din principalele noastre preocupări. In acest, pentru a va furniza cea mai buna experienta posibila, ne concentram pe continua imbunatatire in intreaga noastra activitate.

Brain Diagnostics&Explorer  cunoaște importanța datelor dumneavoastra personale și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi să vă furnizăm într-o manieră integrată informațiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, în cadrul prezentelor Termeni si Conditii.

Zaharia & Asociații, societate civilă profesională de psihologie, este persoana juridica al carei obiect de activitate il constituie activitati de psihologie si psihoterapie, având sediul pe B-dul Libertatii Nr. 12, Bl.113, Sc.3, Ap.67, Sector 4, Cod 040129, Bucuresti, Romania, telefon 0746.119700 , email  zahariasiasociatii@gmail.com, adresa web https://www.brain-academy.ro

Brain Diagnostics&Explorer prelucreaza prin mijloace automatizate si manuale datele dumneavoastra cu caracter personal in scopul furnizarii serviciilor si bunurilor din sfera de activitate a societatii, executarii contractelor incheiate cu societatea, in scop de promovare a serviciilor societatii (marketing, inclusiv marketing direct), concursuri, loterii publicitare, efectuarea de comunicari comerciale pentru serviciile Brain Diagnostics&Explorer.

Datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra vor putea fi folosite in scop promotional (marketing) si pentru produsele sau serviciile altor parteneri ai Brain Diagnostics&Explorer, cu respectarea drepturilor dumneavoastra.

Datele cu caracter personal prelucrate sunt destinate utilizarii de catre societate si pot fi comunicate numai urmatorilor destinatari: catre dumneavoastra in calitate de persoana vizata sau catre reprezentantii dumneavoastra legali, catre personalul angajat al societatii, catre autoritatile centrale si locale conform dispozitiilor legale, catre persoanele imputernicite de societate in calitatea sa de operator.

In vederea realizarii scopurilor de prelucrare mentionate, societatea va prelucra datele cu caracter personal pe durata existentei consimtamantului dumneavoastra sau pe durata executarii contractului incheiat/prestarii serviciilor specifice, precum si ulterior in vederea conformarii cu obligatiile legale aplicabile, inclusiv dispozitiile referitoare la arhivare.

In conditiile prevazute de legislatia in domeniul prelucrarii datelor cu caracter personal, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul la rectificare; dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege; dreptul la restrictionarea prelucrarii; dreptul la portabilitatea datelor; dreptul la opozitie; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate; si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considera necesar.

In situatia in care datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate in baza consimtamantului, dispuneti si de dreptul de a retrage consimtamantul dat pentru prelucrarea datelor cu caracter personal fara insa a afecta legalitatea prelucrarii facute pana in acel moment.

Dumneavoastra, in calitate de persoana vizata, sunteti obligati sa furnizati date complete, actualizate si corecte.

Refuzul de a furniza datele cu caracter personal poate determina imposibilitatea furnizarii de catre societate a serviciilor specifice si/sau a indeplinirii celorlalte scopuri de prelucrare de catre Brain Diagnostics&Explorer.

De asemenea, confirmam faptul ca nu stocam si nu cerem date cu caracter special cum ar fi orientarea politica, orientarea religioasa, etc.

Pe langa posibilitatea ca orice vizitator sa poata solicita stergerea informatiilor din baza de date (in situatia in care considera ca ar putea avea adresa de e-mail sau numele stocate la noi) sau sa isi dea Acordul pentru inregistrare/actualizare si inscriere la newsletter, orice client poate solicita sa consulte informatii referitoare la GDPR, precum:

  • Corectarea datelor
  • Raport pe e-mail cu datele existente in baza de date a site-ului
  • Solicitarea inchiderii contului
  • Abonare / Dezabonare la Newsletter

Atunci cand veti dori sa nu mai primiti newslettere sau materiale informative din partea Brain Diagnostics&Explorer , va puteti dezabona folosind butonul „Dezabonare” sau „Unsubscribe”.

Astfel ca, va asiguram ca prelucram date cu caracter personal cu respectarea urmatoarelor principii:

  • Datele sunt in siguranta
  • Clientii Brain Diagnostics&Explorer detin mereu controlul acestor date, asa cum am prezentat la paragrafele anterioare
  • Datele sunt utilizate pentru a va oferi experiente pozitive in legatura cu comenzile si ofertele solicitate

Va informam ca am implementat in cadrul firmei procedura aferenta GDPR si astfel ne-am conformat directivelor europene (Regulament 2016/679/UE aplicat de toate statele Uniunii Europene)

Dacă nu sunteţi de acord cu oricare dintre termenii prezentelor termeni si conditii  nu utilizaţi niciunul dintre website-urile noastre sau nu ne furnizaţi datele dvs. personale. Este posibil ca anumite servicii să fie condiţionate de furnizarea datelor dvs. personale.

Pentru mai multe detalii cu privire la activitatile de prelucrare efectuate de catre societatea Zaharia si Asociatii precum si cu privire la drepturile de care beneficiati in acest context, puteti adresa o cerere (in format material/electronic prin e-mail) catre responsabilul privind protectia datelor din cadrul societatii, dna. Corina Mihaela Zaharia la adresa de e-mail: corina.zaharia@brain-academy.ro

 

Cum plătesc?

1. Plata integrala – online cu card bancar prin Mobilpay Netopia (Visa / Visa Electron/ Mastercard/ Maestro)

Dacă ai ales această metodă de plată, este necesar să completezi un formular cu informațiile despre cardul tau în pagina securizată a procesatorului de plăți. Pentru a face acest lucru, accesați cursul sau modulul dorit, apoi apăsați pe butonul “Cumpără” sau “Buy Now”.
Pentru platile prin card bancar nu este perceput niciun comision.

1. Plata integrală – Ordin de plată bancar.

Alternativ, plata se poate face și printr-un ordin de plată bancar. În acest caz, vă rugăm să ne trimiteți un email/poză cu OP-ul, la adresa corina.zaharia@brain-academy.ro.

Cursul se poate achiziționa după o schemă clară: prețul scade cu cat se cumpara mai multe module sau tot programul de pregătire.

Cum accesez cursul/cursurile? (Politica de livrare)

Odată ce s-a făcut plata prin una din cele două metode de plată, te poți loga în contul tau. Mergi pe pagina “Cursuri”, unde poți accesa modulul/cursul achiziționat. În loc de “Buy now”, butonul se va numi “Continuă”. Apâsând pe el, vei putea începe sau continua cursul.

Garanție și anulare.

Oferim o garanție de 100%, însemnând că, în cazul în care, într-un termen de 14 de zile de la asigurarea accesului pe site, nu sunteți satisfăcut de https://brain-academy.ro, vă puteți retrage și primiți banii înapoi, urmând a vi se șterge accesul de la cursurile inițial achiziționate. 

În cazul în care doriți să apelați la dreptul de retragere, nu trebuie decât să ne comunicați intenția dumneavoastră neechivocă prin email la corina.zaharia@brain-academy.ro. Vă rugăm să ne comunicați datele dumneavoastră complete, cursul/cursurile la care doriți să renunțați și prețul acestora, precum și, dacă optați pentru modalitatea de rambursare a sumei plătite în cont, datele de cont în care doriți să vi se ramburseze suma plătită. 

În cel mai scurt timp, veți primi prin email o confirmare a înregistrării cererii dumneavoastră de retragere. Cererea de retragere va fi primită numai dacă respectați termenul de 14 zile calendaristice de la data înregistrării. 

Optarea pentru retragerea de pe site implică ștergerea accesului la conținutul premium al contului dumneavoastră.