Asociația de Psihologie Aplicată și Științe Conexe
"No Stress Center"

APASC reuneşte un grup de profesionişti care îşi propun să vină în întâmpinarea nevoilor vieţii socio-profesionale unde suprasolicitarea fizică şi mentală a devenit o adevărată problemă cu implicaţii nefaste în toate aspectele vieţii.

Pe baza unei abordări complexe pluri disciplinare a cauzelor, riscurilor, prevenţiei şi intervenţiei specifice stress-ului, asociaţia are ca principal obiectiv soluţionarea şi transformarea lui în motor de energie constructivă, impuls al acţiunii şi catalizator al reuşitelor personale pe toate planurile importante ale vieţii.

Principale direcţii de acţiune prin care urmărim să ne atingem obiectivele propuse sunt:

  • Organizarea de cursuri de pregătire, de formare sau specializare, seminarii şi workshop-uri;
  • Studierea stresului, ca facând parte din viața noastră, inter și pluridisciplinar. Aceasta deoarece stresul nu este ceva ce ni se întâmplă. El este răspunsul nostru la ce se întâmplă. Iar raspunsul este ceva ce putem alege, deci schimba. (Maureen Killoran)
  • Evaluarea stării de sănătate de către un grup constituit din psihologi, medici, cadre didactice, personal cu pregătire superioară economică şi tehnică pe baza aparaturii de specialitate pentru testare psihologică şi medicală;
  • Propunerea unui set de soluţii adecvate fiecărui caz având ca scop redresarea stării de sănătate şi îmbunătăţirea calităţii vieţii.
  • Prestarea de servicii sociale prin participarea la și dezvoltarea de proiecte sociale.

Pentru alte detalii vă rugăm intrați pe pagina www.apasc.ro